Rum Fest sa vracia vo veľkolepom štýle

Autor: Roberto Resmer | Dátum: 19.02.2020

Rum Fest sa vracia vo veľkolepom štýle

Jamajský rumový festival sa chystá prekonať svoj minuloročný lineup hviezdnou zostavou hudobných talentov. Tohtoročný festival sa bude konať, zo soboty 29. februára na nedeľu 1. marca, v rezorte Hope Gardens v St. Andrew.

Cieľom tejto akcie, organizovanej spoločnosťou  J. Wray & Nephew Limited's Appleton Estate Jamaica Rum v spolupráci s Ministerstvom cestovného ruchu, prostredníctvom jeho agentúry – Fond na podporu turistického ruchu, je propagácia značky Jamajka, najmä destinácie Kingston, ako turistického a lokálneho zábavného strediska, prostredníctvom predstavenia kultúrneho dedičstva krajiny, čo sa týka excelentnosti v oblasti rumu, jedla a hudby.

„Naším cieľom je interaktívne informovať Jamajčanov aj turistov o všetkých veciach, ktoré sú typicky jamajské, ako rum, hudba, jedlo a ďalšie aspekty našej kultúry,“ uviedla Marsha Lumley, marketingová riaditeľka, J. Wray & Nephew Limited.

Počas oboch festivalových dní bude spoločnosť Appleton Estate Jamaica Rum usporadúvať interaktívne semináre, na ktorých sa predstavia Master Blenderka Joy Spence a Senior Blender David Morrison. Joy Spence, prvá Master Blenderka na svete, bude mať seminár, ktorý účastníkov prevedie jedinečným pôvodom zmesí Appleton Estate Jamajka Rumu. David Morrison sa na svojom seminári sústredí na všestrannosť ich tekutého zlata a na to, ako si môžete doma pripraviť perfektný kokteil.

Ak je to narýchlo, je to pre vás ďaleko alebo jednoducho už na tento víkend máte iný program, nezúfajte. Atmosféru chutí jamajských rumov si môžete vychutnať v našich pobočkách Cuba Libre Cigar & Rum House, prípadne v pohodlí vášho domova, stačí si vybrať z našej širokej ponuky:

Appleton Estate Rare 12 YO 43% 0,7l

Kúpiť: 26,40€

Coruba 12 YO Dark Cigar 40% 0,7l

Kúpiť: 42,85€

J. Wray Silver 40% 0,7l

Kúpiť: 12,30€

Plantation Xaymaca 43% 0,7l

Kúpiť: 25,40€